ВИ НЕДОСТАСУВААТ СЛИКИЧКИ ЗА КОМПЛЕТИРАЊЕ НА АЛБУМОТ? МОЖЕТЕ ДА ГИ НАРАЧАТЕ НА ДВА НАЧИНА:

Преземањето на сликичките се врши во продавницата за странски списанија СВЕТ WORLD PRESS, Ул. Васил Главинов бр. 3, (Гр. Ѕид блок 10), тел. 02/3298-082, со плаќање во продавницата само за вредноста на сликичките.
Преземањето можете да го направите откако ќе добиете известување на Вашата е-маил адреса дека сликичките за вас се подготвени.
Рокот за преземање на нарачаните сликички е 7 дена од добивање на известувањето.

Сликичките ќе ви бидат доставени преку пошта откако претходно ќе извршите плаќање за вредноста на сликичките зголемена за 150 ден. трошоци за достава.

На пр. 15 сл. Х 25 ден. + 150 ден. пошт. трошоци = 525 ден. Уплатата треба да се изврши на Дипрес – Скопје, НЛБ Скопје ж.с. 210-0514251201-43, цел на дознака: нарачка на сликички. Името на уплатувачот треба да е идентично со името на нарачателот.
Испораките ќе се вршат преку службата за брзи пратки на Пошта на РСМ

GORJUSS

Цена на една сликичка: 25 ден.

Мин. количина за нарачка: 5 сликички.

Макс. количина за нарачка: 30 сликички

WORLD CLASS 2024

Цена на една сликичка: 25 ден.

Мин. количина за нарачка: 5 сликички.

Макс. количина за нарачка: 40 сликички

PREMIER LEAGUE 2024

Цена на една сликичка: 25 ден.

Мин. количина за нарачка: 5 сликички.

Макс. количина за нарачка: 40 сликички

NBA 2023/2024

Цена на една сликичка: 25 ден.

Мин. количина за нарачка: 5 сликички.

Макс. количина за нарачка: 40 сликички

BARBIE - Toghether We Shine

Цена на една сликичка: 25 ден.

Мин. количина за нарачка: 5 сликички.

Макс. количина за нарачка: 30 сликички.

MINECRAFT - WONDERFUL WORLD

Цена на една сликичка: 25 ден.

Мин. количина за нарачка: 5 сликички.

Макс. количина за нарачка: 30 сликички.

FIFA 365 2024

Цена на една сликичка: 25 ден.

Мин. количина за нарачка: 5 сликички.

Макс. количина за нарачка: 40 сликички.

MINECRAFT

Цена на една сликичка: 20 ден.

Мин. количина за нарачка: 5 сликички.

Макс. количина за нарачка: 30 сликички.

MIRACULOUS LADYBUG

Цена на една сликичка: 20 ден.

Мин. количина за нарачка: 5 сликички.

Макс. количина за нарачка: 30 сликички.

PREMIER LEAGUE 2023

Цена на една сликичка: 20 ден.

Мин. количина за нарачка: 5 сликички.

Макс. количина за нарачка: 40 сликички.

FIFA 365 2023

Цена на една сликичка: 20 ден.

Мин. количина за нарачка: 5 сликички.

Макс. количина за нарачка: 40 сликички.

FIFA WORLD CUP QATAR 2022™

Цена на една сликичка: 20 ден.

Мин. количина за нарачка: 5 сликички.

Макс. количина за нарачка: 40 сликички.

TOP CLASS 2022

Цена на една сликичка: 20 ден.

Мин. количина за нарачка: 5 сликички.

Макс. количина за нарачка: 40 сликички.

FORTNITE 2

Цена на една сликичка: 15 ден.

Мин. количина за нарачка: 5 сликички.

Макс. количина за нарачка: 30 сликички.

NBA 2021 - 2022

Цена на една сликичка: 20 ден.

Мин. количина за нарачка: 5 сликички.

Макс. количина за нарачка: 40 сликички.

PREMIER LEAGUE 2022

Цена на една сликичка: 20 ден.

Мин. количина за нарачка: 5 сликички.

Макс. количина за нарачка: 40 сликички.

L.O.L. SURPRISE 3

Цена на една сликичка: 15 ден.

Мин. количина за нарачка: 5 сликички.

Макс. количина за нарачка: 30 сликички.

FIFA 365 2022

Цена на една сликичка: 20 ден.

Мин. количина за нарачка: 5 сликички.

Макс. количина за нарачка: 40 сликички.

FIFA 365 2021

Цена на една сликичка: 20 ден.

Мин. количина за нарачка: 5 сликички.

Макс. количина за нарачка: 40 сликички.

моментално недостапно

FORTNITE - Ready to jump

Цена на една сликичка: 15 ден.

Мин. количина за нарачка: 5 сликички.

Макс. количина за нарачка: 30 сликички.

L.O.L. - Let's be friends

Цена на една сликичка: 15 ден.

Мин. количина за нарачка: 5 сликички.

Макс. количина за нарачка: 30 сликички.

NBA 2019/2020

Цена на една сликичка: 20 ден.

Мин. количина за нарачка: 5 сликички.

Макс. количина за нарачка: 40 сликички

SPIDERMAN

Цена на една сликичка: 15 ден.

Мин. количина за нарачка: 5 сликички.

Макс. количина за нарачка: 30 сликички

DISNEY PRINCESS

Цена на една сликичка: 15 ден.

Мин. количина за нарачка: 5 сликички.

Макс. количина за нарачка: 30 сликички