PANINI PREMIER LEAGUE 2024

Колекцијата со сликички на Panini Premier League е тука и во 2024 година и е поголема, подобра и повозбудлива од кога било! Сите 20 тимови се прикажани во целост. Албумот со е полн со факти и статистики, со вкупно 636 сликички, вклучувајки ги сјајните и паралелните сликички!

ИНФОРМАЦИИ:

Производител: PANINI S.P.A. – Modena, Italy

Вкупно страници: 96

Вкупно сликички: 636

PANINI BARBIE 2023

PANINI BARBIE 2023
Колекцијата со сликички BARBIE на Panini е тука, подготвена со прекрасниот дизајн, да ги воодушеви сите љубители розевиот свет. Откријте го уживајте во веселиот свет на Barbie на вкупно 176 сликички од кои 48 специјални.

ИНФОРМАЦИИ:

Производител: PANINI S.P.A. – Modena, Italy

Вкупно страници: 38

Вкупно сликички: 176

PANINI MINECRAFT WONDERFUL WORLD

PANINI MINECRAFT WONDERFUL WORLD
Нешто ново за неуморните Мајнери. Пристигна новата колекција за незаборавно Minecraft уживање. Истражете ги прекрасните биоми на надземниот свет на Minecraft и дознајте како тие биле инспирирани од реалниот свет! Следете го циклусот на водата, посетете го океанот, полињата со печурки итн.

ИНФОРМАЦИИ:

Производител: PANINI S.P.A. – Modena, Italy

Вкупно страници: 46

Вкупно сликички: 256

PANINI FIFA 365 2024

PANINI FIFA 365 2024
Најновата FIFA 365 2024 традиционално ни ги носи најдобрите светски фудбалски ѕвезди и клубови, преглед на најголемите фудбалски настани во годината, тука е делот за твојот од Golden Team и секако подарокот за лојалност – ПРЕКРАСНА ФУДБАЛСКА ТОПКА

ИНФОРМАЦИИ:

Производител: PANINI S.P.A. – Modena, Italy

Вкупно страници: 76

Вкупно сликички: 526

PANINI PREMIER LEAGUE 2023

PANINI PREMIER LEAGU 2023
Секогаш возбудливата и неизвесна Премиер лига. Најновата сезона 2022-2023 од најдобрата фудбалска лига во светот во Официјален албум со сликички на Panini.

ИНФОРМАЦИИ:

Производител: PANINI S.P.A. – Modena, Italy

Вкупно страници: 80

Вкупно сликички: 636

PANINI LADYBUG MIRACULOUS

PANINI LADYBUG MIRACULOUS
Конечно и кај нас пристигна фантастичната колекција Miraculous. Новите пријатели со нова моќ. Тоа се нашите суперхерои.

ИНФОРМАЦИИ:

Производител: PANINI S.P.A. – Modena, Italy

Вкупно страници: 40

Вкупно сликички: 180

PANINI MINECRAFT

PANINI MINECRAFT
Нова забава и возбудувања за најмладите колекционери и со подароци за собрани празни кесички.

ИНФОРМАЦИИ:

Производител: PANINI S.P.A. – Modena, Italy

Вкупно страници: 80

Вкупно сликички: 256

PANINI FIFA 365 2023

PANINI FIFA 365 2023
Златниот свет на клубскиот фудбал и оваа година во Официјалниот албум со сликички FIFA 365 2023. Најголемите светски фудбалски ѕвезди и клубови на едно место

ИНФОРМАЦИИ:

Производител: PANINI S.P.A. – Modena, Italy

Вкупно страници: 80

Вкупно сликички: 496

PANINI FIFA WORLD CUP QATAR 2022

PANINI FIFA WORLD CUP QATAR 2022
Официјален Албум со сликички за Цветското првенство во Фудбал Кaтар 2022.

ИНФОРМАЦИИ:

Производител: PANINI S.P.A. – Modena, Italy

Вкупно страници: 80

Вкупно сликички: 638

FIFA 365 2022

PANINI FIFA 365 2022 – Златниот свет на фудбалот, најатрактивната FIFA 365 колекција што доаѓа непосредно пред FIFA WC QATAR 2022, со специјален подарок за колекционерите во Македонија – Албум со голем постер на Македонската-фудбалска репрезентација

ИНФОРМАЦИИ:

Производител: PANINI S.P.A. – Modena, Italy

Вкупно страници: 64

Вкупно сликички: 465

EURO 2020 - TOURNAMENT EDITION

EURO 2020 – TOURNAMENT EDITION
Oфицијален албум со сликички EURO 2020 – прв албум на Панини со Македонија на голем фудбалски настан. Фудбалската историја се пишува на фудбалските терени, а се чува во официјалните албуми со сликички на Панини.

ИНФОРМАЦИИ:

Производител: PANINI S.P.A. – Modena, Italy

Вкупно страници: /

Вкупно сликички: 654

FIFA 365 2021

FIFA 365 2021 – ЗЛАТНИОТ СВЕТ НА ФУДБАЛОТ
Албум со сликички на Панини за нови фудбалски возбудувања во новата сезона 2021.
ПРЕКРАСЕН СПОРТСКИ РАНЕЦ – ПОДАРОК ЗА СИТЕ колекционери што ќе достават 100 празни кесички!

ИНФОРМАЦИИ:

Производител: PANINI S.P.A. – Modena, Italy

Вкупно страници: 92

Вкупно сликички: 494

L.O.L. - LET'S BE FRIENDS

L.O.L. – LET’S BE FRIENDS
Другарувајте со вашите омилени куклички, слатки, светкави, секогаш модерни и бидете дел од нивните возбудливи доживувања.
Со 50 празни кесички, подарок маичка!!!

ИНФОРМАЦИИ:

Производител: PANINI S.P.A. – Modena, Italy

Вкупно страници: 198

Вкупно сликички: 32