EURO 2020 - ВО ПРОДАЖБА ОД 5-ти АПРИЛ

Наближува времето за собирање и за испишување на фудбалската историја на Македонија.
Официјалниот албум со сликички на Панини – EURO 2020,
ВО ПРОДАЖБА ОД 5-ти АПРИЛ!!!
СПОДЕЛИ:

SLIKICKI.MK ::: Е - ПРОДАВНИЦА

Е-ПРОДАВНИЦА – во иднина, покрај во веќе постојната продажна мрежа, сликички за колекциите на Панини ќе можете да купувате и преку Е-продавницата на Дипрес – SLIKICKI.MK. Воведовме целосно безбеден начин на купување, со брза лична испорака/достава, што ќе ви заштеди време, средства и соодветна заштита во услови на пандемија.

СПОДЕЛИ:

ПРОМОТИВНА АКЦИЈА со подароци за колекционерите на албумите со сликички Minecraft и Ledybug Miraculous

Празните кесички, во коверт, со :име и презиме,адреса, тел. за контакт и избрана големина на маицата, доставете ги на еден од овие начини:

1. Колекционерите од Скопје, но и од другите места во Македонија, доколку се во можност, празните кесички можат да ги доставуваат во продавницата за странски списанија СВЕТ(World Press), Ул. Васил Главинов 3, тел. 02 3298082, каде веднаш ќе го преземат својот подарок.

2. Колекционерите од другите градови во Македонија, ковертот со празните кесички можат да го достават во едно од следните продажни места: Куманово(ПАВЕЛ 2 Тобако), Св. Николе(ТП ГРОЗДАНОВИ), Штип(СОФИ АГРО), Струмица(КРЕЧЕВИ ДООЕЛ), Богданци(РИ-ВИ Тобако), Гевгелија(ЛЕ-НИ Плус), Неготино(ТП КОРЗО), Кавадарци(СИГМА Т), Велес(ЈОСЕ Тобако), Тетово(ГРАНД Тобако), Гостивар(ФИЛИП БАТО Тобако), Кичево(ЕЛИ КОМЕРЦ), Струга(ФИДЕКО), Охрид(БАЗАР), Битола(КРИСМИ ТРЕЈД), Прилеп(АЈ НИКА). Подарокот ќе биде доставен по пошта..

Промотивната акција ќе се одвива во целиот период на продажба на албумите со сликички Minecraft и Ledybug Miraculous,  а завршувањето ќе биде соопштено на нашиот сајт slikicki.mk

СПОДЕЛИ: