НАСКОРО - ПАНИНИ FIFA 365 2022

НАСКОРО!

PANINI FIFA 365 – Златниот свет на фудбалот 2022, најатрактивната FIFA 365 колекција што доаѓа непосредно пред FIFA WC QATAR 2022, со специјален подарок за колекционерите во Македонија – Албум со голем постер на Македонската-фудбалска репрезентација. За ваше целосно доживување, со оваа колекција обезбедивме и атрактивен подарок – Ексклузивна маица PANINI FIFA 365, што ќе ја подгрева атмосферата пред FIFA WC QATAR 2022, а бидете подготвени и за дополнителен подарок што ќе потсетува на историскиот прв настап на Македонија на голем фудбалски настан. Правилата и условите и како до подарок, на страниците во Албумот.

Колекцијата PANINI FIFA 365-2022 ќе биде достапна во малопродажната мрежа во цела Македонија и преку Е-продавницата на Дипрес, а очекувајте ја и промоцијата со бесплатен Албум во Нова Македонија.

Подгответе се за ново прекрасно доживување!

СПОДЕЛИ: