FIFA 365 2022 - ПОДАРОК ЗА ЛОЈАЛНОСТ

Доставувањето на позадините и преземањето на подарокот може да се направи во продавницата за странски списанија СВЕТ (WorldPress), Ул. Васил Главинов бр. 3, тел. 02 3298082, од понеделник до петок

или по пошта на адреса ДИПРЕС ДООЕЛ СКОПЈЕ П.Ф. 391, 1000 СкОПЈЕ, со наведување на име и презиме, адреса, телефон за контакт или е-пошта и бараната големина на маица.

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ: M, L, XL (напомена: изборот на големината е ограничен со количините)

Доставувањето на позадините и преземањето на подарокот може да се врши почнувајќи од 08.11.2021 година

НАПОМЕНА: Изборот на големината

СПОДЕЛИ: