L.O.L. SURPRISE 3

Нов албум со сликички за ново незаборавно LOL доживување! 

Новата колекција на Панини LOL SURPRISE 3 пристигнува како вистински подарок за празниците што претстојат. Ви подготвивме единствена можност- пополнувајќи го вашиот нов албум да се забавувате и да другарувате со вашите омилени LOL ликови, а со празните кесички да добиете вреден подарок-ексклузивен, оригинален LOL ранец, токму таков каков што посакувате. Ранците се со врвен квалитет и ви се на располагање во два различни модели и големина. Единствен „проблем“ е што изборот е ограничен со количините, па предност да избираат ќе имаат побрзите. Но, и тоа не е голем проблем, бидејќи и двата модели се прекрасни.

Потребно е да соберете 50 празни кесички од сликичките за албумот LOL SURPRISE 3,  да ги доставите и да го преземете вашиот подарок. При тоа, ве молиме целосно да се придржувате кон упатството за доставување на кесичките и за преземање на подарокот.

Придружете се во новото незаборавно LOL доживување. Ве очекуваме!

СПОДЕЛИ: