ПРОМОТИВНА АКЦИЈА со подароци за колекционерите на албумите со сликички Minecraft и Ledybug Miraculous

Празните кесички, во коверт, со :име и презиме,адреса, тел. за контакт и избрана големина на маицата, доставете ги на еден од овие начини:
1. Колекционерите од Скопје, но и од другите места во Македонија, доколку се во можност, празните кесички можат да ги доставуваат во продавницата за странски списанија СВЕТ(World Press), Ул. Васил Главинов 3, тел. 02 3298082, каде веднаш ќе го преземат својот подарок.
2. Колекционерите од другите градови во Македонија, ковертот со празните кесички можат да го достават во едно од следните продажни места: Куманово(ПАВЕЛ 2 Тобако), Св. Николе(ТП ГРОЗДАНОВИ), Штип(СОФИ АГРО), Струмица(КРЕЧЕВИ ДООЕЛ), Богданци(РИ-ВИ Тобако), Гевгелија(ЛЕ-НИ Плус), Неготино(ТП КОРЗО), Кавадарци(СИГМА Т), Велес(ЈОСЕ Тобако), Тетово(ГРАНД Тобако), Гостивар(ФИЛИП БАТО Тобако), Кичево(ЕЛИ КОМЕРЦ), Струга(ФИДЕКО), Охрид(БАЗАР), Битола(КРИСМИ ТРЕЈД), Прилеп(АЈ НИКА). Подарокот ќе биде доставен по пошта..
Промотивната акција ќе се одвива во целиот период на продажба на албумите со сликички Minecraft и Ledybug Miraculous. Празните кесички можете да ги доставувате почнувајки од 15.03.2023,  а завршувањето на Промотивната акција ќе биде соопштено на нашиот сајт slikicki.mk
ДОСТАПНА ГОЛЕМИНА MINECRAFT: 10 и 12
ДОСТАПНА ГОЛЕМИНА LADYBUG MIRACULOUS: 8 и 10