ПРОМОТИВНА АКЦИЈА со подарок за колекционерите на албумот со сликички Minecraft Wonderful World

Празните кесички, во коверт, со име и презиме,адреса, тел. за контакт и избрана големина на маицата, доставете ги на еден од овие начини:
1. Колекционерите од Скопје, но и од другите места во Македонија, доколку се во можност, празните кесички можат да ги доставуваат во продавницата за странски списанија СВЕТ(World Press), Ул. Васил Главинов 3, тел. 02 3298082, каде веднаш ќе го преземат својот подарок.
2. Колекционерите од другите градови во Македонија, ковертот со празните кесички можат да го достават во едно од следните продажни места: Куманово(ПАВЕЛ 2 Тобако), Св. Николе(ТП ГРОЗДАНОВИ), Штип(СОФИ АГРО), Струмица(КРЕЧЕВИ ДООЕЛ), Богданци(РИ-ВИ Тобако), Гевгелија(ЛЕ-НИ Плус), Неготино(ТП КОРЗО), Кавадарци(СИГМА Т), Велес(ЈОСЕ Тобако), Тетово(ГРАНД Тобако), Гостивар(ФИЛИП БАТО Тобако), Струга(ФИДЕКО), Охрид(БАЗАР), Битола(КРИСМИ ТРЕЈД), Прилеп(АЈ НИКА).
Промотивната акција ќе се одвива во целиот период на продажба на албумот со сликички Minecraft Wonderful World. 
Празните кесички можете да ги доставувате почнувајки од 12.11.2023, а завршувањето на Промотивната акција ќе биде соопштено на нашата веб slikicki.mk.
ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ: 10 и 12
НАПОМЕНА: ИЗБОРОТ НА ГОЛЕМИНАТА НА МАИЦАТА Е ОГРАНИЧЕН СО КОЛИЧИНИТЕ